Thursday, 8 September 2011

Design baju untuk b2b Rini

Assalamualaikum..
Salam sejahtera...

Semalam zira ada beri tahu tentang design baju lagi.. so..ini design yang disesuaikan dgn budget..

Design yang first ni semalam Rini dah tengok.. cuma zira finalize balik mcm yang dibincangkan semalam... baju ni high neck. sesuai dengan Rini yg nk msukkan tudung ke dalam.. material belah atas using lace silver.. than detailing using orange beaded.. untuk bahagian bawah.. using chiffon silver/grey.. n letak beads orange..

Second design.. tak jauh beza dengan design yang 1st.. simple je desin ni.. bahagian bawah bustline ke bawah... buat pleated banyak2 kat bahagian dada...nnt akan nmpk soft sangat2... than patching lace kat belah dada n bustline.. also kat lengan.. detailing... orange jugak sebab rini request baju dia color silver.. sesuai dgn theme nye ;))

Nnt Rini pilih satu yg Rini suka ok.. nnt zira pas kat Kak Ema (^_^)


15 comments:

  1. i choose the 1st one..erm wat material u use syg?? untuk inner dress tuh??

    ReplyDelete
  2. how i wish i ada bakat cam zira nie...lieza suka design yg 1st tue..skrg nie sumer idea utk baju lieza simpan dlm otak je sbb xde bakat mcm zira...

    ReplyDelete
  3. cantik...!!!
    memang berbakat lah zira ni.. ^_^

    ReplyDelete
  4. canteknye......sy yg rendah ni xseswai bj mcm ni

    ReplyDelete
  5. Atie: Untuk design bj rini.. zira choose chiffon n lace only.. rini cute.. so pki fabric yg lembut je.. klu kras nnt nmpk l chubby pulak...

    Lieza: Amin.. saya doakan untuk kamo ok.. lieza..p zira x dpt buka blog u.

    Hana: Thank you my dear.. alhamdulillah..

    CErita gadis ini: Boleh je dear. Tapi jgn buat meleret n terlampau kembang.. kne fit ikut bdn.. sape ckp x boleh.. :)

    ReplyDelete
  6. zira.. rini suke sgt dua2 design 2la..
    rini tnye membe2 kat ofis dorg ckp rini sesuai dgn design yg no 2 tu.. cm yg zira ade bgtau rini jgk.. kalu yg design 1st tkt nmpk rini lg chubby plak.. huhu.. kalu yg 2nd design just patching2 kn.. tp blah bwh kosg je ek??

    ReplyDelete
  7. pkul 11 ni zira jmpa kak ema.. nnt zira discuss psl patching kat blh bwh tu ea.. boleh letak.. takut x sesuai je la.. nnt zira cube imagine n tnye pndpt kak ema.. ;) nk tnye kak ema pape x..

    ReplyDelete
  8. okey2.. nnti zira discuss dgn kak ema dlu..
    hehehe.. rini cnfirm amek baju kat situ.. kalu amek baju shj complete skali dgn akssesori sume x zira?? nnti zira tnyekn kak ema ek..

    ReplyDelete
  9. wah .. teror2 .. ryn de design dlm kepala tp xleh nk kuorkan coz mmg kayu melukis ..

    ReplyDelete
  10. RIni: Alamak.. td x discuss pasal aksesori sbb x bace komen yg ni... :p tp klu aksesori plg2 kne tmbh 100 je... tpi baju kne cpt la ye.. sbb nk booking dgn taylor kan.. zira da discuss dgn kak ema.. kak ema pun rs sesuai yg 2nd design.. kat bwh leh tmbh manik.. So cane.. ok x.. leher kite wat high neck je ea mcm design 1

    Fariza: Terima kasih awak ;)

    Mizz Ryn: Terima Kasih.. x pe.. leh cuba byk kal kan... asah dlo.. insyaALLAH boleh punye.. klu nk zira lukiskan.. email sample bj yg ryn suka pn boleh ;) zira cuba lukiskan klu blh (^_^)

    ReplyDelete
  11. wahh beshnye...cantik....hehhe..mesti excited kannnn

    ReplyDelete
  12. excited membantu b2b mengexcitedkan diri mereka nk kawen... kikiki~ (^_^)

    ReplyDelete
  13. wow...cantik2 lar design baju awk...
    tlg design kan untuk sy blh??heheh..erm, just nak ty lar kan, mcm mn ek design yg bgs untuk orang yg COMEY mcm sy nih..hehehe...mn yg the best actually...

    ReplyDelete
  14. Salam hajar..

    Terima Kasih.. Actually saya amik cas klu design2 ni ;)klu bdn kecik.. buat bj ikut bdn..klu blh jgn meleret2 sgt and jgn sarat sangat. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...