Wednesday, 7 September 2011

Design dress lagi..

Assalamualaikum...
Salam sejahtera..

Wa.... canggungnye rasa nak menulis kat blog ni setelah lama berehat.. rasa len ja....hehehe~ Okay lah... cerita hari ini.... Hari ini saya bertemu dengan seorang b2b yang awalnya pun saya kenal melalui blog keramat ni... hihi :D Hari ini saya teman b2b ni ke butik pengatin kenalan saya untuk discuss pasal wedding dia...

After discuss dan discuss dan discuss.... zira pun harus lah menDESIGN baju kahwin beliau :p Maknanya..? maknanya..after b2b Hana a.k.a miss sunshine yang zira tlg designkan persalinan persandingannya.. kali ini..zira harus design untuk b2b Rini pula.. sbb wedding dia bln 12.. so zira kne rushing gak la sketch sbb kne hantar design ke taylor dengan pantas... huhu.. after selesai design dress nanti zira akan publish..insyaALLAH...

Untuk persiapan kahwin zira pulak??? buat masa ni tergendala kerana kewangan sangat kritikal.. klu ikut checklist skrg... zira cuma kena list nama tetamu.. and siapkan sume yg DIY...wahhh~ letih... bdn dah lah tgh malas... adoiiii!!

Start dari minggu ni.. everyweek kena attend wedding..huh~ x silap ade 4 wedding kena pergi.. mama cakap takde excuse pulak tu.. humm... tertunduk akur saje lah.. wedding sendiri pun x lps lagi ma.... uwaaaa........... (T_T) semoga perkahwinan mereka mendapat keberkatan yang maha esa.. amin...

Nanti zira smbung post lagi okay... nak sketch wedding dress... tata... rindooo n syg kamoo sume... ;))

10 comments:

  1. wah... ade job baru ye zira... bagus lah zira ni... nanti nak tengok tau baju yang zira design tu.. mesti cantik kan..!

    zira, jangan malas2 nak g wedding org tu.. ambik berkat pengantin tau..hehe

    ReplyDelete
  2. tolong kawan2 yang memerlukan bantuan..:) nnt zira tunjuk ea.. tp biase je kot design nye.. sbb b2 nk simple je...

    mls pn kena g sbb sedare mare.. yg surang classmate.. and surg lgi sepupu tunang zira.. lagi 2 org sedare zira..

    ReplyDelete
  3. haaa i support zira..mau discuss kat ym mcm dat day kah :D..jom hana kte tlg zira design baju rini :D

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaa beshnya !!! kalo nora nak minta tolong zira designkan juga boleh x? ehehheeh

    ReplyDelete
  5. Atie: Hihihi.. boleh juga klu ada masa.... tp gelabah juga sbb kne hntr taylor cpt..kikiki~

    Nora: Sayang.. wedding kamo semakin hampir kan.. mesti dah ade design n dah tempah bju ni.. saje je ea... hihihi~ klu nk zira boleh cuba designkan juga.. :D

    ReplyDelete
  6. hehe.. thanks zira.. sbb sudi designkn baju rini..

    to miszatie : thanks sbb support zira tuk tlg zira designkn bju rini.. hehehe..

    nnti dh ciap publish ek zira.. nk nengok gak.. hehe..

    ReplyDelete
  7. ngee xpe no pressure buat elok2 eh..gewd luck..hey buz me on ym eh dat day..:P..i kat rumah my bro la yunk..

    ReplyDelete
  8. Rini: Same2 yunk... nnt siap zira publish ea... :)

    Atie: ya lorh.. buzz je.. kikiki~ its okay la dear... eh.. really need ur help.. mane nk dpt gucci envy me yg murah skit... sgt memerlukannya. hihihihi~

    ReplyDelete
  9. oo gucci envy eh..i will ask my fren yg di oversea..biasenye die rajin blikan kat sane ..murah n berbaloi..i will tell u later ek..risau die busy exam je..u nak ble nih?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...