Thursday, 8 September 2011

Designer untuk baju..?

Assalamualaium..
Salam sejahtera untuk semua blogger...

Hari ni terfikir-fikir tentang baju sanding... peningnya nak decide pasal ni.. cuba tgk ni.. klu you all di beri peluang untuk pakai baju dorg... baju sape you all nak pakai...


Kalau pasal design baju... dah ade kan... siapa yg x tgk lagi.. ni ha.. How's your dream wedding dress?. Cuma skrg nk cari taylor yang betul2 boleh merealisasikan design ni.. dan juga memperhebatkan lagi design ni... hummmm... Semakin risau apabila memikirkan tentang baju sanding ni..

TAPI... persoalannya...MAMPUkah kalau nk mintak designer2 kat atas ni buatkan??????? huh~ seramnye lah rasa... Kamo nk yg mane.. Rizman Ruzaini? Zery Zamry? Hatta Dolmat? Hazwani Osman?? Hurmmm... Untuk pengetahuan semua saya dah email tanye rate baju... hurmm.. dengan zery zamry dah sms tanya2.. Hatta dengan Hazwani saya email... dorg rajin gak membalas pertanyaan saya.. RR tak reply email.. tak pe.. dia MESTI busy kan.. humm... Jadi??? Nak tempah dengan sape???? Hummm nk menangis tgk baju2 dorg ni... Artis and anak2 dato' and Tan Sri je ke leh pakai hasil tgn mereka.. sedihnya... saya nak jugak... Nak gak rasa puas dan bangg dengan diri sendiri time duduk kat pelamin sbb pki bj dorg... huwaa.... bayangkan.............. setiap keluaran dorg you all tengok... you all follow je ape dorg tulis kat blog.. FB (pd yg ade FB la kan).. tetibe... one day you all dapat pakai! Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (^_^)

Wahh.. penat dah nk berangan ni.. x pe lah... kembali je la ke alam yg nyata. Haiz..... tengok je la sebahagian hasil kerja mereka... (T_T) menanges la lagi tengok....

by Hatta Dolmat

By Hazwani Osman

By Zery Zamry

By Rizman Ruzaini

*Artis je yg pki baju dorg kan.. cam x sesuai je saya nk pakai (T_T)

6 comments:

  1. i love hatta dolmat n rizman ruzaini..they r perfect designer..
    baju2 yg diorg design sme cntik2 ske..!!!

    ReplyDelete
  2. hari tu ustazah ain ms sek rendah dulu kawin pakai baju rekaan hazwani osman..sgt cantik!! dia wat design mmg khas utk ustazah ain taw..=)

    ReplyDelete
  3. Kalaulah mampu kan zira.... nak buat camne.. mampu tengok je.. Takpelah, buatlah sekadar yang terbaik mengikut kemampuan kita..

    ReplyDelete
  4. Hana.. slalo ckp ukur baju di badan sendiri kan.. klu nk kawen ni.. kena tukar.. ukur baju kat taylor yang mampu... huhuhu (T_T)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...