Tuesday, 18 October 2011

Alhamdulillah.... (tak perlulah mengeluh Cik Zira..)

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..

Before this zira ade listkan beberapa kerja yg zira perlu buat.. jadi..kali ni nk update sikit progress nya..sementara berkesempatan on9 kan..

-Fabric flower tuk wedding dress dah siap.. dah pun hntr baju kat butik ahad lepas..cume kena tmbh sikit2...as per customer request..huhu~ sedang di buat...

-Decoration kasut baru siap satu.. gambar akan di update lepas kasut lagi satu siap.. emm.. nmpk cam sng je nk wat..tpi..boleh thn susah....TAPI...nnt sy cuba lagi! :) jgn mengeluh ye cik zira!

-Haa..guestbook order..alhamdulillah..rezeki saya.. ada 3 guestbook.. tapi baru buat satu..yg color purple.. after siap lagi dua.. sy hntr binding skli and amik gmbr okay... tggu... ;)

-Ade kerja baru..ngeee.. kena buat koleksi baju nikah & tunang untuk butik.. berusaha ye zira! jangan mengeluh2... x baik! ngehee~

*ha.. pesanan untuk diri sendiri... x pe la klu org buat jahat pada kite...terima.. redha je.. esok2 tuhan balas tunai je... jgn risau ye zira pada org yg suka berdengki tu..eemmm!!! jgn mengeluh ye zira!!!! umm... Alhamdulillah... ;))

7 comments:

  1. wah zira...bnyk nya kje..chaiyo2..btw, sory semalam, bill tepon barred..huhuhu

    ReplyDelete
  2. zira... buzy ye...?
    zira jgn mengeluh tau... kita doa yang baik2 je utk zira.. ^_^

    ReplyDelete
  3. ada gak owg yg camtu dalam dunia nih kan cik zira...hasil titik peluh kiter owg cilok camtu jer...sabar yer cik zira..Allah tu Maha Adil & Maha Pendengar..

    ReplyDelete
  4. Nida: Patut la senyap je..kekeke~ Zra dalam waktu busy ni.. x sbr nk settlekan sume... :))

    Hana: Amin.. semoga zira sentiasa bersyukur...tidak mudah putus asa dan juga tidak mengeluh sentiasa.....ridu hana... ;) haah. tgh busy ;p preparation wedding pn terhenti.. ade ura2 majlis di tunda ke hujung tahun dpn pulak.. emm... tunda saje :(

    ReplyDelete
  5. Ain: Chaiyok2! (^_^)

    Erin: X sempat dik nk online selalo.. byk keje nk kejar...

    Hajar: x pe la.. ade la hikmahnyekan.. setiap kerja ade risiko.. hal seperti ini mungkin boleh dijadikan pringatan untuk diri sendiri ;P amik yg positif ;))Terima kasih atas doa kamo okay (^_^)

    Terima kasih semua ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...