Thursday, 6 October 2011

Banyak cerita tapi x tau nak cerita ape ;)

Assalamualaikum..
Salam sejahtera buat semua teman..

Hai teman-teman blogger semua.. Harap sihat semuanya.. yang prepare wedding.. semoga semua mudah dan berjalan lancar.. yang baru melangsungkan perkahwinan.. happy wedding and congratulationS.. Pada yang sedang gigih berjuang menjaga anak di dalam perut.. semoga kamo dan anak kamo sihat-sihat hendaknya... (^_^)

Apa agaknya zira buat kan sekarang..asyik senyap je.. what I have to do now is...

- Zira kena siapkan 3 guestbook order.
- Zira kena buat fabric flower untuk wedding dress Kak Fazzilah.
- Zira kena decorate wedding shoes untuk Kak Fazzilah.
- Zira kena cari lining baju and buat baju tunang untuk sepupu.
- Zira kena create 1 lagi blog untuk sepupu.

Lagi?? rase mcm ade yg missing.. kena check diary balik and list balik.. emm... akhir2 ni rasa mcm diri saya menjadi pelupa... risaukan banyak benda... nak nangis saje rasanya.. emmmm :(

4 comments:

  1. uhuhhuhu...mesti banyak sgt keje nih tu yg zira pening tuh..:)
    papepun gewd luck dear in whatever u do

    ReplyDelete
  2. amat banyak kerja walaupun tidak bekerja.. ngee :p
    thank you my dear... ;) u 2!

    ReplyDelete
  3. create blog untuk sepupu. rajinnya !!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...