Monday, 3 October 2011

Chak!!! :)

Assalamualaikum...
Salam sejahtera juga buat semua...

Siapa rindu zira...angkat tangan! ngee.... rasa macam dah lame je tak post apa-apa entry kat blog ni akhir-akhir ni. Kesian blog ini sepi dan terdiam seribu bahasa dan kata-kata.. Actually takda cerita yang best pun nak dikongsi. Preparation wedding pun tergantung-gantung.. Haih~ ape la nasib kan.... tengok je la apa jadi nanti... hihi.. apa-apa pun..zira doakan kawan-kawan yang semakin hampir tu dipermudahkan segalanya.

Hari ni nak update segala benda yang saya buat selama sy senyap..ngee..boleh ke mcm tu..hehehe~

Last update on 20.Sept.2011.

21. Sept : X de pape yg best nk cite (^_^)
22. Sept : Pergi SSF - Beli bunga untuk pelamin.
23. Sept : HARI LAHIR MAMA, buat Hantaran Azie, Putrajaya.
24. Sept : Buat Hiasan meja makan beradab Ain & Wan , Jugra.
25. Sept : Make up Ain, Jugra. Wedding Classmate, Yati.
26. Sept : At Office. Buat company profile. Received order GUESTBOOK.
27. Sept : MC- Rest at home.
28. Sept : Appointment at Kaseh.
29. Sept : Buat Hantaran Akid & Wahida (Gambar akan di update)
30. Sept : Check pelamin dgn kak ema kat rumah Wahida & Finalize hantaran.

Oktober

1. Oct : Attend majlis cukur jambul Raja Nur Hazwani
2. Oct : Attend wedding schoolmate; Maisarah Ruslan.
3. Oct : Will update soon (^_^)

6 comments:

  1. chakk baaaa~~~.*pengsan*....hik3..
    zira u ske eh men hilang2...nak kena babap nih..
    busy rpenye dia ek..:)
    singgah my blog jgn lpe ye..:D

    ReplyDelete
  2. Zira.. ke mana anda menghilang ni...? huhu.
    Zira dah kerja sekarang..? Alhamdulillah.. Hana doakan yang terbaik untuk zira tau..

    ReplyDelete
  3. Atie: hahahaha~ zira cam biskut ea skrg..hihi.. nanak la babap.. taket nanti...

    Erin: Rindu kamo juga :))

    Hana: Ada je kat umah.. x keja pun hana... klu keje dah tentu ada pendapatan.. tiada pendapatan.. pengeluaran saje...haih (geleng2 kepala...) terima kasih mendoakan zira... (^_^)

    ReplyDelete
  4. wah busynye kak zira..ain pon lame xjenguk blog akak ni..=)

    ReplyDelete
  5. tu la.. rindu ain sgt..hehe ;) bz skit.. jenguk2 blog kjap2 je skrg...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...