Tuesday, 18 October 2011

Design baju oh design baju

Assalamualaikum,
salam sejahtera.

Lama kan tak nampak zira mengepost entry. Hurm.. Apa cerrr? kalau baca tittle entry kat atas ni mesti ada yg ingat zira ada design baju lagi kan... Hurmm.. actually nak kongsi satu cerita.. dalam sibuk siapkan fabric flower tuk satu wedding dress..zira dapat satu call dr surg b2b untuk design baju... ok la.. zira x janji untuk design dat time sbb kejarkan wedding dress yang satu ni.. dat person pun cakap la baju camne dia nk.. color ape tema dia tu...bersungguh dia terangkan...





and than....





after siapkan wedding dress untuk customer yg surg ni.. zira tergerak untuk call dia semula bertanyakn tentang design baju yg dia nk..





Tapi.........





dia ckp.. x pe la..dah tempah kat designer....emm.. saya x kisah..good to her.. Y? sbb dia pergi pada real designer... saya bukan designer yg bertauliah..... x pe..




Cume....





at list beritahu lah... x de la sy pnt bfikir untu satu perkara itu..jadi sy boleh fikirkan perkara lain.. emm~ saya x marah.. saya cuma terkilan diperlakukan begitu.. nasib baik satu titik pn belum terlakar atas kertas.. x de lah rs marah ckit pun..



and...




after this klu sy design sekali pun.. jgn harap sy nk share design kat sini... sebab kadang-kadang.. yg mintak design x berpeluang nk buat tapi byr design.. tapi org lain yg amik free2 je.. pastu bw design kite kat tempat len pulak.. hurmm... sori la pada semua yg baik hati.. tapi sy agak terasa hati dgn org yg perlakukan sy begitu.. huhu~

Buat masa ni... saya akan design untuk koleksi tunang dan nikah untuk butik.. after bju siap.. baru saya akan buat photoshoot.. and publish di blog butik dan juga FB butik. Sungguh saya publish lakaran selepas ini adalah tidak mungkin.. Maaf sekiranya ada sesipa yg terasa hati. Sekian, Terima Kasih ;))

3 comments:

  1. kesiannye kak zira.. sampai hati. betul, kalau ain di tempat kak zira, ain pon terkilan . skrg ain yg xdpt tgk design baju kak zira yg cantik2..=(

    ReplyDelete
  2. hehe.. jgn risau la..akk ok je.. cume terasa hai cikiiiiiit je.. ala.. boleh je klu nk tgk.. mesti ada cr dan jalan untuk org yg baik :p hehehehe~

    ReplyDelete
  3. Sabar yer Zira..manusia nie ada mcm2 jenis.. Lieza pn xdpt la nk tgk design Zira lg... Honestly Zira mmg brbakat la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...