Wednesday, 19 October 2011

DIY.. Mampukah saya buat :(

Assalamualaikum..
Salam sejahtera.


Berjumpa lagi.. ;)


Ok lah.. sejak kesibukan yang agak melampau dan ketiadaan masa.. pantang je ade mase walau sedikit rasa rindu nk berkongsi cerita.. Rasa mcm dah lame tidak berkongsi dengan follower yang setia membaca setiap entry.. Terima Kasih semua..


Kali ini.. terasa nak meluahkan tentang DIY stuff for wedding.. Jap ye.. saya list kan DIY stuff untuk wedding zira.


Guestbook! Alhamdulillah.. da siap buat walaupun sekarang rasa cam biase je guestbook tu..huhu~


Bunga telur tissue.. Haaa.. yg ni.. color hijau je siap.. emm.. pink untuk letak kat pelamin..and peach untuk di bawa ketika bertandang lgsg x jln lgi..peach tu pun dah rase mm x berguna..kerana? rumah lelaki dah tukar kaler tema kan. Adoi... rasa cam x sempat2 nk buat bunga telur ni..mama cakap beli je yg da siap x boleh ke??? zira jawab, boleh je.. huhu~ <-- malas sungguh kan zira ni! haha


ok la.. next.. paper bag! huwaaa......... lgsg x sentuh lg bende ni.. kertas dah ade da zira oii... sila la buat cepat........... waaa..menangis!!! (T_T) biler zira nk wat ni.. larat ke nk wat zira oiiiiiiiiii... 50 bag je pun! semangat la zira... jgn malas sgt.... uwaaa~


lagi2! recycle bottle fo centerpiece!!! huh~ (alamak...termengeluh pulak... ngee..) hurmm... x wat lagi jugak.. sedih nye dgn kesibukan skrg... tapi...tapi...tapi... x boleh mengeluh kan zira....


Alahai.. camne ni zira.. sempat ke nk wat sume 2....


Pastu kan... dalam banyak DIY stuff tertangguh tu kan... ada hati nk DIY 1 lagi bunga telur untuk bawa gi bertandang nnt.. huwa....................... MAMPU kah saya... ke MAMPUS la saya sbb x dapat siapkan sume.... ngeeee....


Pening sekejap...  (@_@) :'(


*Zira x g taw lagi kan tema rumah lelaki.... :p kekekeke... its suprise cikit.. tunggu ea semua... ;p


5 comments:

  1. chayok2 kak zira!! ingat once in a lifetime ni..hehe =)

    ReplyDelete
  2. sempat2..ade lagi 7 bulan kan..

    klu riso tak sempat mitak tolong sedara mara la jawabnye kan..hehe

    ReplyDelete
  3. sempat lg tu..tp terpaksa bersengkang mata la..huhuhu..chaiyok dear..for our wedding!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...