Tuesday, 4 October 2011

Pertukaran warna tema rumah lelaki

Assalamualaikum...
Salam sejahtera untuk semua...

Huih.... selepas berbincang-bincang.. tema color di rumah pengantin lelaki nanti akan ditukar..Honestly..ia adalah color yang tidak pernah dirancang oleh saya.. Juga tidak pernah di fikirkan oleh saya untuk dijadikan color tema...kerana ia bukan lah warna kegemaran saya.. hihi.. agaknya apa color itu? Hehehe.. tunggu ea.. saya akan study color itu terlebih dahulu sebelum saya publish di sini..

Selain daripada color.. design baju dan color pelamin juga serba serbi akan di rombak semula..cheh..ayat tidak boleh blah! haha.. disebabkan color tema ditukar..jadi banyak la juga perancangan yang akan ditukar.. jadi..buat masa ini.. masih di dalam perancangan semula.. after siap study..zira akan kembali berkongsi persiapan perkahwinan zira.. sebab sekarang sibuk membahagikan masa di rumah..dengan kerja-kerja rumah..di ofis yg x brpa nk ofis ni.. di butik kawan sy dan juga menjaga anak.. opps! anak blm lgi..lebey2 pulak zira ni ea.. hehe~ 

Kadang-kadang rasa rindu juga nk jd blogger sepenuh masa macam dulu.. tapi kalau sepenuh masa pun x reti dah nak menulis apanya..haha~ ok lah ye.. nnt free zira kongsi lagi cite psl wedding preparation. Just now cuma siapkan centerpiece recycle bottle tu.. hihi~ See you again! 



4 comments:

  1. zira.. nanati kalau ade mase update wedding zira.. lama sangat zira menyepi.. rindu tau

    ReplyDelete
  2. hope sumua prep berjalan lancar walaupun color bertukar ye, happy blogging!

    ReplyDelete
  3. owh sound interesting!! =) cant wait!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...