Sunday, 13 November 2011

Wedding Guestbook - Aiza & Hanif

Wedding Guestbook - Aiza & Hanif, Temerloh.
Theme: Purple & Pink.


1st sekali nk say thanks to her sebab trust me for this guestbook sebab buat dengan rushing..haha.. her wedding this 27 Nov.. so wish everything good for her... Thank you so much for the order. Untuk gambar2 Wedding Guestbook - Aiza & Hanif leh la click kat link tu ye ;))



This book ade seperator..and she request to use doilies... Thanks again! ;)

 

Friday, 4 November 2011

Sunyi nye blog ini.....

Assalamualaikum..
& Sala sejahtera buat pembaca setia.. ;)

Chak!! Bertemu lagi kita.. Rasanya sudah lama menyepikan diri dari mengepost tentang persiapan kahwin saya..Hehe.. maaf ye kalian semua.. zira tak sempat.. Tapi... ada la sikit persiapan yang berjalan..hehe

Buat masa ini...satu2 nye persiapan yang berjalan adalah Tentang BAJU. Baju nikah.. dah pun siap dan amik dari tailor.. termasuk bj yg nak diletak kat hantaran nanti.. sekarang tengah tunggu baju khatam Al-Quran siap.. ianya dalam pembikinan... (^_^) Seterusnya.. Baju sanding dah pun dihantar ke tailor bersama design nya.. Baju Bertandang? Ada fabric yang masih kurang.. jadi saya hld dr menghantarnye ke tailor.. maybe after bju sanding siap baru saya akan hantar pula bj bertandang tersebut.. ;)

Lain2.....centerpiece..ahaa! DIY centerpiece dr recycle bottle ni baru shj dimulakan... tolong ingatkan saya bahawasanya saya perlu buat paper flower untuk ini.. huuuuuu (T_T)

Start minggu depan.. byk juga wedding kena attend.. 11/11/11, 20/11/2011 & 27/11/11.. Tarikh2 tersebut mmg x leh la nk kemana-mana appoinment.. sbb kena gi rumah org kawen.. huhu~

Haa.. ada lagi satu perkara.. siapa perasan akan kewujudan blog saya.. the Fancy Shop... ngehee...blog tu dah lame actually.. tapi x penah nk update..kebetulan dah ada.. zira mskkan je ape2 brg yg zira jual mcm guestbook zira tu.. pada sesiapa yg follow.. terima kasih byk2....

Pada semua follower yg perasan zira msih blm follow you all.. tegur zira ye.. kdg2 zira x perasan.. sori sgt.... zira jarang pulak dpt on blog ni skrg...Free nanti sy akan tulis lagi ye.. Sayang n Rindoo semua!


Wednesday, 2 November 2011

Wedding Guestbook - Ira & Zul

Guestbook Ira & Zul, Sg.Buaya.
Theme: Pink, Peach, White & Mint Green.



Pemilik guestbook ini request some special things for the guestbook iaitu buttons dan juga feather. So, Ini adalah hasil guestbook untuk Ira. Hopefully she love this. Untuk gambar-gambar guestbook ini.. boleh tekan link ini! :) The Fancy Shop (^_^)


Wedding Guestbook - Rina & Azzam

Guestbook Rina & Azzam, Putrajaya.
Theme: Yellow, Blue & Pink.





Many Thanks to Rina ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...