Friday, 30 December 2011

Attention!

Assalamualaikum.. dan salam sejahtera buat semua..

Setelah sekian lama saya mendiamkan diri dari blog.. really sorry pada semua sebab x update apa-apa.. btw, Alhamdulillah kerana baru baik dr sakit.. baru-baru ni zira sakit smpi x le bgn.. nk bgn mandi.. bgn mkn pun ayah dgn mama yg tlg angkat.. hurm..  alhamdulillah kembali sihat.. sihat-sihat terus masuk ofis.. fenin...

Actually byk sgt cerita waktu mendiamkan diri.. antaranya.. zira attend wedding Miss Sunshine.. dan juga Puan Nida.. ;) gmbr nnt zira masukkan klu free sikit.. oh yea... ade beberapa guestbook yg zira x update lg ke blog.. TALKING ABOUT GUESTBOOK.. really sorry pada beberapa org yg request buku tapi zira x dpt buatkan.. zira nk pesan sikit pasal buku ni.. if request.. bg zira jelas akan design yg you all nk.. than actually zira CUSTOM made buku ni.. and x berapa suke nk repeat design customer yg zira da buat.. you all blh bg contoh based on buku yg zira pnh buat.. tp ubah la ckit ea.. cian org yg request awal-awal sbb dorg pun nk spesel kan.. MAAF juga klu cara zira ade mengguris sesiapa.. sy pun terguris juga.. huhu... lagi2 baru baik sakit.. huhuhu~

Disebabkan saya bekerja dan kerjaya guestbook ini hanya part time.. sy hanya akan terima order guest/storybook dari customer yg mudah untuk sy berunding dan juga sabar serta tidak menekan2 saya hingga saya tertekan...huhu~.. maaf zahir batin pd sesiapa yg saya tolak permintaannya..

Nnt free zira update cerita2 yg lame di hold dan di perap ye... sayang semua...
sekali lagi.. maaf zahir batin.


4 comments:

  1. ape maksud zira tunda or batal???

    ReplyDelete
  2. biase la.. kite kan merancang... klu x diizinkan.. maka yg dirancang itu tidak akan berlaku jua.. ;)

    ReplyDelete
  3. zira....
    i miss u so much zira..
    semenjak kahwin haritu, hana bz memanjang..
    tak sempat lagi nak email kat zira gambar hana..
    Zira, nanti dah dapat tarikh kahwin.. bgtau hana ye. InsyaAllah, hana doakan yang terbaik untuk zira... semga semuanya berjalan dengan lancar.. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...