Wednesday, 14 March 2012

**Post di kala rest sebentar membuat persiapan**

Hai kawan-kawan........ ^^

Penat nya buat preparation wedding ni.. okay lah.. nk remind you all yg zira dah tutup order tuk guestbook yea.. ^^ Hurm.. rasa mcm nk share preparation.. tapi x sempat... nak ambil gmbr preparation pun x smpat... :( tapi after ceremony zira akan buat review.. :) Agak2 zira ade fans x di blog KISAH QASEH AZRIN ni x yg masih follow pkembangan zira..hehe.. tunggu yea... ^^

Rindu anda semua! (^_^)

Tuesday, 13 March 2012

Save the date!

Salam...

Hai kawan2, maaf x dpt post pjg2.. zira just nk invite kawan2 blogger utk wedding zira nnt..

20 May 2012

siapa yang x dpt dtg.. boleh dtg kat rumah lelaki..

3 Jun 2012

Siapa yg mmg nk dtg.. boleh bg address pd zira yea!

email boleh.. psychedelic_zeera@yahoo.com

pm kat fb pun boleh.. :)

Jumpa lgi!!


**sori sume zira busy wat preparing!**

Friday, 24 February 2012

Guestbook order + wedding preparation (-_-)

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan.. lame zira tak post.. tak berkesempatan rasanya nak update blog zira ni... sangat busy menguruskan itu ini... okay la... first sekali nk inform... my wedding day is on 20 May 2012.. jemput la dtg yea.. siapa nk kad angkat tgn.... meh zira post... :p

Buat masa ini.. zir sibuk siapkan order utk guestbook zira.. oh yea.. siapa2 yg ade FB..leh follow FB zira dan juga page guestbook zira yea.. sgt busy siapkan ni sampai wedding preparation pun tergendala sebentar....huhuh

Info bout wedding preparation nnt zira update yea... yg pasti paper bag, botol centerpiece zira da siap buat.. baju nikah dan juga baju khatam al-quran pn dah siap.. ok.. baju sanding zira taylor dah slh jahit.. jadi mls nk update yg itu ;p nnt sedih! haha~ kad jemputan zira print sndri je... cut cost.. brg hantaran dah complete... yea.. brg utk batal air sembahyang x cari lagi.. hurmm.. actually byk x buat n finalize lgi...
haaa... guestbook zira dah buat yg baru.... zira akan upload kat blog after majlis.. takut ade yg bkenan lagi.. baik hati sy uatkan pastu x credit pun design kat saye.. huhuh.. serik pulak~ ape la nasib yea... :p

okay lah... nnt zira update lagi yea.. rushing rushing! :) sayang semua!


Saturday, 28 January 2012

NOTICE: Guestbook Order

Salam sayang pada teman-teman blogger.

Entry kali ni pendek je.. sebab nak notice something.

Semua tempahan guestbook/storybook akan ditutup pada hujung bulan FEBRUARY kerana takut kesibukan saya membuat persiapan perkahwinan saya.. saya akan menerima tempahan semula pada bulan JULY atau AUGUST nanti.. :)  jadi pada sesiapa yang berminat untuk menempah guestbook/storybook boleh email saya di psychedelic_zeera@yahoo.com atau sms di no. 0178866270. Terima Kasih! (^_^)


Thursday, 26 January 2012

Persiapan perkahwinan bermula kembali setelah terhenti seketika

Salam sayang buat teman-teman blogger..


Setelah sekian lama zira tidak bercerita tentang persiapan perkahwinan... kali ini zira akan berkongsi sedikit ttg persiapan tersebut. Jika tidak ada apa-apa aral.. majlis akan berlangsung pada bulan May. Saya sangatlah gementar untuk membuat persiapan tersebut.. sebab saya fikir majlis ini akan ditunda sehingga ke hujung tahun..haih.... :p walaupun rasa gementar bila dah dekat-dekat ni.. terpaksa la buat muka ceria lagi gembira bila berhadapan dengan orang ;)



Macam tu la agaknya muka saya kan.. hikhikhik

okay lah.. kembali semula pada cerita asal... kalau dikira-kira... lagi 3 4 bulan je lagi majlisnya.. banyak sangat yang saya tak prepare lagi... jadi saya dah kena check balik checklist wedding saya..untung tak dibuat kertas bungkus nasi lemak..kikiki~

Nanti saya update yea.. agak kelam kabut sekarang ini :p


Sunday, 22 January 2012

Irine Nadia Marcello Love Storybook :))

Salam Sayang,

Okay..next is story about Love storybook... Siapa kenal Irine Nadia Marcello? Semua blogger kenal kan... kali ini, I'm make Love Storybook for her pulak.. Here, sharing The Book of LOVE: Irine Nadia Marcello & Vel Oliver

Irine request nk storybook macam guestbook zira.. lucky because I found paper yg same tuk cover ini. Last piece. Tapi zira ubah sedikit design nye.. finally.. this is the result!

Irine jugak request for using typewriter.. Sebab ribbon dah habs.. zira just using font 'typewriter' ^^

Okay... she love paisley shape.. so zira add at her 1st page decoration :)

Lastly, she want that paper flower.. ^^
Many thanks to her for order.. hope she Love it. THANK YOU! :)

Wedding Guestbook Nor Sha'adah & Nor Aziah


Guestbook order.. :))

Untuk gambar-gambar guestbook ini, click Wedding Guestbook Nor Sha'adah & Muhammad Nor

Untuk gambar-gambar guestbook ini, click Wedding Guestbook Nor Aziah & Izzudin
TQ Adah for the order! :)



Fazzilah Wedding :)

Salam sayang sekali lagi :)

Siapa ingat entry ini... Fazzilah Shoes? Kali ini zira akan kongsi ttg majlis persandingan pemilik kasut tersebut.. :) Selain dari kasut.. zira juga ada hias baju sanding nye.. mari kita lihat sesame lagi.. :)


Roses :)





Payung lace ku! :)

Kasut itu! ^^
Sangat happy dapat bekerjasama dengan kak fazzilah... She's nice woman I know.. sangat2 baik dan peramah.. Tenkiu for trust me! :) semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.. Amin, InsyaALLAH...

Wedding Nida :)

Salam Sayang..

Update lagi after beberapa minit post entry... hehe.. bukan rajin.. tapi nak keluarkan semua gambar dalam external ni.. haha.. x kan nk buang mcm tu je kan.. sayang.. jadi zira keluarkan lagi semua cerita.. klu x sudi singgah pun x pe.. sekadar berkongsi cerita dan gambar..

Kali ini... wedding Nida pulak..wedding ni kat tambun Perak.. ceritanya masa ke sane zira terlajak sampai Kuala.. ngee.. penat nk pusing balik.. hehe :) lame nye perap gambar kan.. meh... nengok sesame..

Love the detailing. Nice!!! ^^

Me with her! :)

Love this 'Pelamin' ^^

Guestbook Corner.. dpt juga sy tulis di sini ;)
Zira suka sgt post gambar yg besar tu... sangat2 suka..

Wishing you happy and bahagia serta kekal hingga akhir hayat.. Amin...~

Wedding Hana

Salam sejahtera buat semua teman di blog.. :)

Rasanya dah lama sgt zira tidak berkongsi apa-apa cerita.. :p jadi... zira update la cerita-cerita yang dah lame terperap ye... kalau ada sesiapa yang ingt zira pernah design baju untuk miss sunshine @ hana.. alhamdulillah sebab zira berpeluang attend her wedding... wish she happy and bahagia hingga akhir hayat. Amin....




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...