Sunday, 22 January 2012

Irine Nadia Marcello Love Storybook :))

Salam Sayang,

Okay..next is story about Love storybook... Siapa kenal Irine Nadia Marcello? Semua blogger kenal kan... kali ini, I'm make Love Storybook for her pulak.. Here, sharing The Book of LOVE: Irine Nadia Marcello & Vel Oliver

Irine request nk storybook macam guestbook zira.. lucky because I found paper yg same tuk cover ini. Last piece. Tapi zira ubah sedikit design nye.. finally.. this is the result!

Irine jugak request for using typewriter.. Sebab ribbon dah habs.. zira just using font 'typewriter' ^^

Okay... she love paisley shape.. so zira add at her 1st page decoration :)

Lastly, she want that paper flower.. ^^
Many thanks to her for order.. hope she Love it. THANK YOU! :)

20 comments:

  1. la.. die order kat akak ke.. ingatkan die buat sendiri. hehe.

    ReplyDelete
  2. La... Irine punya love storybook tu, Zira ke yang buat? Haha! Dah agak macam kenal dia punya design. Mati-mati sangka Irien buat sendiri. Good job!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. ye la Husna.. irine order dgn zira... tenkiu.. :p

      Delete
    2. Hadoi... sebab dia tulis kat blog dia, kena rajinlah, bila nak siaplah, pecah kepalalah, makin hari makin teballah, memang baca macam dia buat sendiri. Kenapa tak credit design kepada Zira? Dah semua orang sangka dia buat sendiri. T_T

      But still, your designs are the best! Keep it up! :D

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. hehe...zira try msuk blog dia x le la plk.. jd nye dah lame x bc entry2 dia... x pe la klu dah semua fikir cmtu... :)

      tenkiu dear... nnt add fb zira ea! :)

      Delete
  3. cantek!! huhu.. dah agak dah hasil tangan zira..
    walaupun dia xde tulis kredit utk zira.. =)

    ReplyDelete
  4. Macam mana nak order? Rm brapa? Interested.

    ReplyDelete
  5. Tlg email anith_ayei27@yahoo.com.my..tq

    ReplyDelete
  6. Macam mana nak order? Rm brapa? Interested.

    ReplyDelete
  7. how much ye sis.kalau sy nk order..
    boleh x email sy ainnur_shazwani@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...