Thursday, 26 January 2012

Persiapan perkahwinan bermula kembali setelah terhenti seketika

Salam sayang buat teman-teman blogger..


Setelah sekian lama zira tidak bercerita tentang persiapan perkahwinan... kali ini zira akan berkongsi sedikit ttg persiapan tersebut. Jika tidak ada apa-apa aral.. majlis akan berlangsung pada bulan May. Saya sangatlah gementar untuk membuat persiapan tersebut.. sebab saya fikir majlis ini akan ditunda sehingga ke hujung tahun..haih.... :p walaupun rasa gementar bila dah dekat-dekat ni.. terpaksa la buat muka ceria lagi gembira bila berhadapan dengan orang ;)



Macam tu la agaknya muka saya kan.. hikhikhik

okay lah.. kembali semula pada cerita asal... kalau dikira-kira... lagi 3 4 bulan je lagi majlisnya.. banyak sangat yang saya tak prepare lagi... jadi saya dah kena check balik checklist wedding saya..untung tak dibuat kertas bungkus nasi lemak..kikiki~

Nanti saya update yea.. agak kelam kabut sekarang ini :p


3 comments:

  1. Salam Zira...
    bulan Mei dah tak lame tau..
    Selamat membuat persiapan ye zira..
    Jangan lupe jemput tau.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hana...
      Tu la.. kejap je.. zira pun kelam kabut.. cam lost je nk prepare ape tah ni..
      20 mei hana ade ke kat semenanjung nnt.. seminggu sblm cuti sekolah..... harap juga hana ade nnt....

      Delete
  2. tahniah zira.. xsabar nak tunggu update dari zira..
    =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...