Friday, 24 February 2012

Guestbook order + wedding preparation (-_-)

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan.. lame zira tak post.. tak berkesempatan rasanya nak update blog zira ni... sangat busy menguruskan itu ini... okay la... first sekali nk inform... my wedding day is on 20 May 2012.. jemput la dtg yea.. siapa nk kad angkat tgn.... meh zira post... :p

Buat masa ini.. zir sibuk siapkan order utk guestbook zira.. oh yea.. siapa2 yg ade FB..leh follow FB zira dan juga page guestbook zira yea.. sgt busy siapkan ni sampai wedding preparation pun tergendala sebentar....huhuh

Info bout wedding preparation nnt zira update yea... yg pasti paper bag, botol centerpiece zira da siap buat.. baju nikah dan juga baju khatam al-quran pn dah siap.. ok.. baju sanding zira taylor dah slh jahit.. jadi mls nk update yg itu ;p nnt sedih! haha~ kad jemputan zira print sndri je... cut cost.. brg hantaran dah complete... yea.. brg utk batal air sembahyang x cari lagi.. hurmm.. actually byk x buat n finalize lgi...
haaa... guestbook zira dah buat yg baru.... zira akan upload kat blog after majlis.. takut ade yg bkenan lagi.. baik hati sy uatkan pastu x credit pun design kat saye.. huhuh.. serik pulak~ ape la nasib yea... :p

okay lah... nnt zira update lagi yea.. rushing rushing! :) sayang semua!


4 comments:

  1. zira!!! counting days untuk kahwin ye...
    happy preparing zira!! Zira, 20 may belum cuti sekolah... tak dapatlah datang.. tapi, ape2 pun hana doakan yang terbaik utk zira tau..

    pasal guestbook tu.. yang org tak kredit ke zira tu... sabar banyak2 ye zira.. memang ada manusia yang macamtu.. aslkan kiuta jangan jadi mcm org tu tau... miss u zira..

    zira, walaupun hana tak dapat datang.. tapi nak kad, boleh tak..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hana dtg kat rumah lelaki! cuti ekolah.. 3 june.. please2............... (^_^) nnt zira hntr kad.. bg address kat zira yea..

      Delete
  2. all da best zia =)

    kita exchange link k..xoxo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...