Sunday, 9 June 2013

Testing testing.. Selepas setahun lebih tidak menulis....

Assalamualaikum..
Salam sejahtera buat semua teman.

Lebih dari setahun sya meninggalkan blog saya ini. 
Sunyi sepi bersawang bagai tiada penghuni. 
Nak menulis dan bercerita pun tidak tahu dari mana harus mulakan.
Kawan2 di blog pn mesti ramai yang dah tak ingat siapa gerangan blog kisah qaseh azrin ni...

Setahun yg lalu sy berhenti menulis kerana sibuk menyiapkan persiapkan majlis perkahwinan saya..
Yea.. Saya x buat review pun ttg majlis perkahwinan saya tu.. Satu benda pun x diceritakan.. Sedihkan... Sedihke??? Huuu.. Klu nk review pasal majlis skrg ni pun msti ceritanya dah basi sgt.. Dah SETAHUN pun berlalu majlisnya.. Tunggang terbalik.. Kelam kabut.. Suka sedih sakit hati.. Mcm2 perasaan wktu tu.. Haih... Dah setahun rupanya sy kawen.. Dah setahun rupanya x tulis blog??!!!!😱 

🙈🙉🙊 

Klu ikutkan.. Dah setahun kawen org dah sibuk tanya dah ada anak ke blm.. Sebelum ada yg bertanya.. Sy jwb terlebih dahulu.. BELUM lg yg puan2.. Belum ada yg keluar dr perut saya ni.. 

Selain dr cerita2 kawen yg basi.. Dan anak yg belum keluar dr perut tu.. Pasti ada yg tahu ttg kerjaya saya sebagai pemilik THE FANCY SHOP. Sy pembuat guestbook dan ada juga brg kraf lain jika anda rajin bertanya utk mahukan sesuatu dr air tgn sy.. Saya juga mghasilkan bunga tgn baik dr buna segar atau pun dr brooch.. Fabric flower dan lain2.. 

Itu perihal bisnes yg x seberapa.. Tp utk makluman.. Disebabkan keadaan kesihatan yang kurang memberansangkan... Saya telah menutup dan menggentikan sebarang tempahan untuk sementara waktu.. Wpn ia sementara... Tp nampaknya seperti utk tempoh yg lama... Hihi.. 

Buat masa ini... Ini sahaja yg dpt sy kongsikan.. Jumpa lagi lain kali ye kwn2... 

🙋

Regards,

Zira...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...