Wednesday, 10 July 2013

Rindu menjadi BLOGGER ;')

Assalamualaikum.. Dan salam sejahtera untuk teman2..

Alhamdulillah.. Berlalu 1 Ramadan dgn gembiranya.. Semoga di beri kekuatan untuk terus tunaikan kewajiban hingga habis puasa nnt.. Tahun ni mmg x bli baju raya sebab badan yang akan naik dan membulat.. Tggu la raya tahun depan nanti.. Akan ku melaram habis! Haha.. 

Actually hari ni zira berasa rindu yg amat sgt utk berblog seperti dahulu.. Rasanya dulu busy juga kan.. Tp sempat pula nak post entry 3 4 hari sekali.. Lps kawen tu tetiba terberenti smpi setahun pulak.. Actually zira x brp sht.. Bdn x brp kuat.. Dan zira terlampau banyak tempahan guestbook.. Sekarang ni nk x nk zira di suruh berehat oleh Dr. Dan zira juga memberhentikan apa2 tempahan buat masa ni. Jadi mgkin kerana itu zira dpt post beberapa kali akhir2 ni ;) tapi semua jgn risau.. Zira baik2 sahaja.. Hehe ;))

Sejak terfikir semula ttg blog zira ni.. Zira fikir ttg post2 apa yang sebenarnya follower2 zira ni suka ye.. If zira nk continue blog ni.. Apa topik yg uollss suka. Wedding.. Design.. Atau apa ye.. Blh beri idea x.. 

Haaaaa.. Ada satu lgi persoalan yg zira nk tanya.. Spjg zira x berblog.. Ada rmi juga yg contact zira mnx zira design wedding dress.. N mereka tanya zira cas x. Klu mmg dlm hidup zira ni zira PASTI yg *minta tlg* design kan bj hanya seorg mgkin zira dpt tlg.. Tp sbb zira publish and customer request utk design tu ramai.. Sepatutnya zira amik charge design atau *TOLONG Design* ;) 

*Hehe.. Tu iklan dan pertanyaan..*

Ok.. Balik ke topik asal... 

*maaf ye penulisan zira agk tunggang terbalik sbb dah lama x tulis entry ;)))*

Zira rs nk aktifkan semula penulisan blog ni.. Tpi x tau nk share ttg apa.. Tlg beri idea yea... 
Adakah zira ptut ubah wajah blog zira ni kepada yg baru atau you all suka blog zira sebegini rupa.. 

*haih.. Byk soal betul zira ni skrg kan!!*

X pe la.. You all bg opinion yea.. Baik zira habiskan disini dr membebel x habis2 nnt.. 


RINDU BLOGGER2 SEMUA!!!!! 

Love and regards;
Zira yg comel. Hehe ;))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...