Saturday, 13 July 2013

Siapkan tempahan Bubble Talk.

Assalamualaikum
dan selamat sejahtera.. 

Ini adalah entry ke 2 untuk hari ini.
Tidak ada kena mengena pun dengan perihal kahwin KQA tetapi nk share sikit je tentang kegiatan di malam hari ketika bulan puasa ni..

Setelah lama zira berehat dari mabuk beberapa bulan lepas.. Akhirnya zira dapat la sambung semula kerja zira.. Alhamdulillah.. Walaupun masih mabuk sikit2.. Tapi tidak la mcm waktu mula2 dulu. Skrg da boleh msuk dapur.. Bau dapur..bau masak2.. Blh la juga nk pgang gunting gam dan segala bagai untuk kerja Fancy Shop.

Okay la.. Untuk kerja malam ni.. Zira sedang menyiapkan tempahan bubble talk dr customer.. 



Sekarang kebanyakan wedding atau birthday party mahu pun baby shower dan majlis2 lain akan ada bubble talk ni di area photobooth.. *masa wedding sendiri tak buat pong! :(
Takpe.. Cukur jambul nnt sy buat ye!!! Hehe..


Actually.. B2B blh DIY bubble talk ni.. Free sikit zira buat step by step yea.. Senang je nk buatnya ;)) 

Okay la.. Zira tak dapat nk tulis panjang lebar sbb nak siapkan bubble talk ni ;))
Esok zira share kerja yang seterusnya yea.. Jaga diri ye kawan2.. Jgn lupa bgn sahur (^_^) 
Sayang kamu semua.

Love & regards;
Zira yg bulat.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...