Friday, 12 July 2013

Wedding Guestbook KQA

Assalamualaikum..
Salam sejahtera semua..

Update lagi pada 3 ramadan ;))
Tetiba kerap semula nk update blog kan.. 
Hee... Entry hari ni pendek shj.. 
Ttg wedding guestbook Zira..

Before this zira ada buat 1 guestbook awal2.. Tapi ada seorg customer nk buku sebijik mcm tu.. Lastly zira decide untuk buat zira punya yg baru.. Hehe.. 

Ni la guestbook zira... 

One day nnt zira akan amik gmbr guestbook ni and close up dr cover.. Dan isi kandungannya.. Guestbook ni zira DIY sendiri ;))

Item utk guestbook zira ni...
-Guestbook
-Invited wish dalam frame
-Wish card (sbb x nk org beratur)
-Set pen color yg beraneka color :))
-1 frame gmbr zira ;))

Ni pula gambar di meja guestbook..
Bunga2 segar untuk deco zira dan kakak zira yg gubah sndiri...

Okay.. Yang ni pula Love Story Book..
Buku ni zira ltk gmbr2 zira dgn husband.. Gmbr pre-wedding pun ada dlm ni dgn ayat2 cinta sekali ;)) oh yea.. Zira x share lg gmbr pre wedding dulu.. Nnt zira buat entry utk pre-wedding okay!! (^_^)

Okay la.. Itu lah dia cerita dan gambar ttg guestbook zira.. Biasa je.. X cantik mana pun.. Hehe.. Yg berminat blh la tempah kat zira ye! ;p

Jumpa lagi di entry akan dtg! Tata~ Love you allss..

Love and regards:
Zira yg cuteee (^_^)

2 comments:

  1. cantik sangat2 guest book tu.
    rajin awak DIY. kreatif. :)

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk guestbook mmg kne DIY... Sbb sy mmg jual guestbook.. Hehehe..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...